Jouw gedroomde strandvakantie in Nederland

Spreid je strandlaken uit op onze laid-back beach aan de Laagravense plas, bestel een zomercocktail op het terras of leef je uit op je wakeboard. En is het dan toch zo'n wisselvallige Nederlandse zomerdag? Dan kies je voor één van de vele indoor activiteiten.

411

Sports

Bij Down Under kan het allemaal!

Wakeboarden, kneeboarden, indoor surfen, waterskiën, bodyboarden en nog veel meer. Wil jij eerst nog een paar lessen voor je met je wakeboard over de Laagravense plas scheurt? Volg dan een les met je eigen privé instructeur. Naast wateractiviteiten biedt Down Under ook sportieve challenges op het land zoals voetgolf en beachvolleybal. Ook leuk als familie-uitje of vrijgezellenfeest!

Zomeractie: combineer bodyboarden en/of voetgolf met een lunch of diner. Iedere tiende deelnemer doet dan gratis mee aan de activiteit. Deze actie is geldig tot 1 september en vanaf tien personen.

Dining

Dining

Houd jij van samen eten in een ongedwongen setting? Bij Down Under geniet je van feel-goodgerechten in een relaxte beach vibe.

Van burgers tot shakshuka en kibbeling in de avond. En fingerlicking goede sandwiches als lunch. Bij Down Under koken we met de seizoenen mee. Zo kan je er van op aan dat jouw gerecht bereid is met eerlijke en verse ingrediënten. Reserveer jouw tafel eenvoudig via onderstaande link. Heb je deze zomer iets speciaals te vieren? Ga je trouwen of geef je een groot feest voor je verjaardag? Onze beachclub heeft diverse mogelijkheden voor een culinair event in tropische sferen.

reserveer
409

Lounging

Zin in een ontspannen stranddag? Bespaar jezelf de file naar de kust en rij richting de laid-back beach van Down Under, vlakbij Utrecht.

Bij zonnig weer is ons strandbad dagelijks geopend. Bekijk van te voren even of dat zo is. Dat doe je eenvoudig via onze webcam; groene vlag is open, rode vlag is dicht. Reserveren is niet nodig, je koopt je dagkaart bij de entree (3,50 voor kinderen t/m 5 jaar en 5,50 voor volwassenen). Op het strand zijn toiletten aanwezig en parasols en strandbedden zijn te huur voor 7,50 per stuk. Aansluitend op je stranddag lekker eten in ons restaurant? Maak via onderstaande knop vast een reservering voor jou lunch, diner of borrel.

reserveer
afbeelding van locatie

Openingstijden

Ons restaurant is dagelijks geopend (bekijk via de webcam of ons strandbad ook geopend is)

Ma 10.00-22.00
Di 10.00-22.00
Wo 10.00-22.00
Do 10.00-22.00
Vrij 10.00-22.00
Za 10.00-22.00
Zo 10.00-22.00

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!