Nazomeren op de campus

Een snelle koffie of juist een uitgebreid ontbijt, even laptoppen met wat lekkers of een gezellige borrel. Pak die indian summer zonnestralen nog even mee op ons terras middenin het Utrecht Science Park.

300

Vers en duurzaam

LIVING is de comfortabele huiskamer van het Utrecht Science Park. In ons restaurant serveren we verse maaltijden bereid met duurzame ingrediënten.

Ga lekker zitten en geniet van een moment van ontspanning om je hoofd even rust te geven te midden van je drukke dag. Bij ons draait alles om comfort en goede smaak, zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Proef onze voedzame gerechten die goed zijn voor jou en voor de planeet.

Lekker eten in de comfortabele huiskamer van het universiteitsterrein.

Celebrate good times

Celebrate good times

Heb jij iets te vieren? Onze besloten ruimte biedt alle mogelijkheden, van afstudeerborrel tot verjaardagsfeestje.

Op een plek als Utrecht Science Park, waar alle faculteiten samenkomen, valt er genoeg te vieren. Daarom kun je bij LIVING elke werkdag terecht voor een hapje en drankje. Met een klein groepje kun je altijd binnen lopen. Wil je zeker zijn van een plekje, dan raden we aan te reserveren. Voor een groter gezelschap hebben we een sfeervolle besloten ruimte. In overleg openen we voor jou ook in het weekend onze deuren. Informeer naar de mogelijkheden, we helpen je graag verder.

reserveer
afbeelding van locatie

Openingstijden

Zaterdag en zondag gesloten (open op aanvraag)

Ma 09.00-21.30
Di 09.00-21.30
Wo 09.00-21.30
Do 09.00-21.30
Vr 09.00-21.30

Parkeren kan voor de deur op parkeerterrein P6 - Padualaan.

Reserveer direct

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!