Proef de zomer

In onze bistro geniet je van al het heerlijks dat de zomer te bieden heeft. Neem plaats op ons terras met uitzicht op de moestuin en sierlijke druivenranken. Onze chefs halen hier dagelijks de verse ingrediënten voor verfijnde en seizoensgebonden gerechten.

413

De zomer op je bord

Bij HFSLG Bar & Bistro bereidt de keukenbrigade pure gerechten voor een uitgebreide lunch of diner. En waar geniet je daar nou beter van dan op het terras met uitzicht op onze mooie tuin?

De terrassen en parkachtige tuin van HFSLG zijn uniek in de omgeving. Dichtbij de stad en de snelweg waan je je hier in een groene oase. Een etentje met vrienden, familie of een romantische avond voor twee: jouw bezoek aan de bistro staat garant voor een bijzondere en culinaire ervaring.

In de bistro, aan de chef's table of in een eigen tuinkamer; jouw lunch of diner op maat.

Een groene locatie voor jouw zomerfeest

Een groene locatie voor jouw zomerfeest

Heb je iets te vieren? Een jubileum, verjaardag of huwelijksfeest; de grote tuin van de HFSLG leent zich perfect voor een intiem buitenevenement.

Een feestelijke receptie, walking dinner of uitgebreid diner met mooie begeleidende wijnen in de tuin. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen maken wij graag een voorstel op maat. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat het jou en jouw gasten nergens aan ontbreekt.

reserveer
afbeelding van locatie

Openingstijden

Zondag gesloten (open op aanvraag)

Ma 12.00-22.00
Di 12.00-22.00
Wo 12.00-22.00
Do 12.00-22.00
Vr 12.00-22.00
Za 17.00-22.00

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!