Landelijk genieten in Utrecht

Zonnebril op en een koud glas rosé op tafel. Het is goed toeven op ons grote terras in het Utrechtse Leidsche Rijn. Is het weer toch wat wisselvallig? Dan neem je heerlijk plaats in de sfeervolle oude boerderij.

412

Zomer in Leidsche Rijn

Ontmoet jouw vrienden, kennissen of familie in de historische boerderij van Zuiver Utrecht. Bij een goed glas wijn en een puur gerecht uit onze keuken breng je heel wat gezellige uurtjes door.

Een unieke locatie om van een diner of lunch in Utrecht te genieten met een uitstekende bereikbaarheid door de ligging aan de A2. De koks van Zuiver zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden graag zuivere (streek)producten met pure smaken. Lekker eten, gezelligheid en een sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij Restaurant Zuiver.

Van grote groep tot klein gezelschap; een gastvrije plek voor elke gelegenheid.

De gedroomde locatie voor jouw feest

De gedroomde locatie voor jouw feest

Heb je iets te vieren en pak je dat graag groots aan?

Bij Restaurant Zuiver bieden we diverse ruimtes voor allerlei gelegenheden. Zo kun je comfortabel en gezellig met een medium tot grote groep bij ons lunchen, feesten, dineren, borrelen of een receptie houden. De Herenkamer biedt ruimte aan 30 tot 40 personen en heeft een bar waar je eventueel zelf drankjes kan halen. Wil je borrelen of uit eten met een grote groep in Utrecht? Dan is dit de perfecte ruimte. Of geniet van de lange zomeravonden en vier jouw feest op ons grote terras.

reserveer
afbeelding van locatie

Openingstijden

Zondag gesloten (geopend op aanvraag)

Ma 09.00-22.00
Di 09.00-22.00
Wo 09.00-22.00
Do 09.00-22.00
Vr 09.00-22.00
Za 17.00 – 22.00

Reserveer direct

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!