Klein Zwitserland
Driebergen-Rijsenburg
Pasen in het bos
De paashaas is op eerste en tweede paasdag al vroeg op pad om voor alle kids zoveel mogelijk eitjes te verstoppen in de groene omgeving van het restaurant.
Van al dat eieren zoeken krijg je trek. Bestel lekker iets van de lunch- of dinerkaart. Voor het diner serveren we naast de à la carte gerechten ook een speciaal paasmenu.
Paasdiner
- Voorgerecht: bloemkoolsoep met geroosterde bloemkool
- Hoofdgerecht: lamsfilet met honingtijmsaus, groene asperges, witlof en roseval aardappels
- Dessert: chocolademousse ei
Pasen in het bos bij Klein Zwitserland
Handige informatie
Wanneer
Eerste en tweede paasdag,
zondag 31 maart en maandag 1 april
Prijs per persoon*
Volwassenen 45,00
*Voor het paasdiner
Bijzonderheden
Heb je bijzondere wensen of allergieën? Laat het ons tijdig weten. We houden hier graag rekening mee.