Zomers genieten voor klein en groot

Op zoek naar de perfecte gelegenheid voor jouw familiereünie? Klein Zwitserland is een prachtige groene bestemming voor een plezierig samenzijn in de zomer.

237

Schaduwrijke bossen

Met een heerlijk terras en een grote speeltuin omgeven door bos, is er bij Klein Zwitserland voor ieder wat wils. Terwijl de kinderen rennen en spelen, praten de volwassenen ontspannen met elkaar bij.

Een dag op avontuur in het hart van Nederland met vrienden, familie of kennissen? Klein Zwitserland is centraal gelegen tussen de vele fiets- en wandeltochten in de omgeving van Driebergen, Zeist, Maarn en Austerlitz. In ons pannenkoekenrestaurant kun je na een dag vol activiteiten heerlijk aanschuiven. En geen zorgen, we zijn als officiële tussenstop opgenomen in fietsroutes uit de omgeving. Zo heeft zelfs de de grootste sportieveling altijd een excuus om ons restaurant als bestemming aan te vinken.

Van pannenkoekenspeurtocht tot solexen, je regelt het bij Klein Zwitserland!

Speciaal voor de kleintjes

Speciaal voor de kleintjes

Na een boswandeling of fietstocht is het tijd om de grote trek van de jongste gasten te stillen. Dat doe je natuurlijk met een pannenkoek! En daar krijgen ze altijd een leuk cadeautje bij.

Is jouw kleine jarig in de zomer? Reserveer dan meteen het kinderfeestje bij Klein Zwitserland. Voor kinderen van 5 tot 10 jaar hebben we een speciaal arrangement. Bij aankomst gaan de feestgangers lekker aan de limonade en is er tijd om cadeaus uit te pakken. Daarna leven ze zich heerlijk uit in de grote speeltuin of in de boshut. Bij terugkomst schuift iedereen aan om pannenkoeken te versieren en is er een cadeautje voor alle kinderen.

reserveer
afbeelding van locatie

Openingstijden

Klein Zwitserland is dagelijks geopend.

Ma 11.00-21.00
Di 11.00-21.00
Wo 11.00-21.00
Do 11.00-21.00
Vr 11.00-21.00
Za 10.00-21.00
Zo 10.00-21.00

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!