Klein Zwitserland

Driebergen-Rijsenburg

Pasen in het bos

De paashaas is op eerste en tweede paasdag al vroeg op pad om voor alle kids zoveel mogelijk eitjes te verstoppen in de groene omgeving van het restaurant.

Van al dat eieren zoeken krijg je trek. Bestel lekker iets van de lunch- of dinerkaart. Voor het diner serveren we naast de à la carte gerechten ook een speciaal paasmenu.

Paasdiner
- Voorgerecht: bloemkoolsoep met geroosterde bloemkool
- Hoofdgerecht: lamsfilet met honingtijmsaus, groene asperges, witlof en roseval aardappels
- Dessert: chocolademousse ei

reserveer
Pasen in het bos

Handige informatie

Wanneer
Eerste en tweede paasdag,
zondag 31 maart en maandag 1 april

Prijs per persoon*
Volwassenen 45,00
*Voor het paasdiner 

Bijzonderheden
Heb je bijzondere wensen of allergieën? Laat het ons tijdig weten. We houden hier graag rekening mee.

Reserveer direct

Onze andere arrangementen

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!