Zomers tafelen aan de Vecht

Vier de zomer op zijn best bij Bistro Belle. Geniet van de warme zonnestralen terwijl je samen met vrienden of familie ontspant op het sfeervolle terras met prachtig uitzicht op het water. Hier strijk je ook heerlijk neer na een bezoek aan Slot Zuylen, een van de oudste kastelen aan de Vecht.

276

Ongedwongen genieten

Op mooie zomerdagen is het heerlijk toeven op ons terras. Terwijl de bootjes voorbij varen geniet je van een koffie, lunch, borrel of diner.

Bij Bistro Belle willen we graag dat iedereen zich thuis voelt. Daarom koken we uiteenlopende gerechten uit de wereldkeuken. Zo vind je altijd iets lekkers. Onze keukenbrigade laat zich inspireren door haar favoriete seizoen. Heb je dieetwensen of een allergie? Laat het ons weten, dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee.

Van grote groep tot klein gezelschap, vier de zomer bij Bistro Belle!

Met de hele familie uit eten

Met de hele familie uit eten

Ontspanning, vakantie en warmte. De zomer is een heerlijk seizoen om samen te komen en onder het genot van een goed glas uitgebreid bij te praten.

Uit eten met een groter gezelschap? Het onbeperkt genieten concept van Bistro Belle is bij uitstek geschikt voor groepen. Aan lange tafels in een sfeervolle, huiselijke ambiance. Vanaf 15 personen serveren wij het 'onbeperkt genieten-verrassingsmenu'. Per ronde krijg je dan steeds twee van de meest populaire gerechtjes uit onze keuken. Net zo lang dat iedereen uitgegeten is. Wil je reserveren voor een groep vanaf 10 personen? Of heb je een aanvraag voor een feest of een huwelijk? Neem dan contact op met info@bistrobelle.nl.

reserveer
afbeelding van locatie

Openingstijden

Bistro Belle is dagelijks geopend

Ma 12.00-22.00
Di 12.00-22.00
Wo 12.00-22.00
Do 12.00-22.00
Vr 12.00-22.00
Za 10.00-22.00
Zo 10.00-22.00

Voor het diner kun je terecht vanaf 17.00.

Reserveer direct

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!