BBQ en cocktails, het is zomer bij Zuiver!

Verlaat de drukke stad en kom heerlijk bij in de bosrijke omgeving van Zuiver Amersfoort. Na een schaduwrijke wandeling schuif je bij ons aan voor een zomerse BBQ van smaakvolle gegrilde gerechten, verse salades en verfrissende drankjes.

313

Puur en uit de streek

Bij Restaurant Zuiver wordt werelds gekookt met Franse en fusion invloeden. De kwaliteit van de producten staat voorop. Daarom werken we alleen met pure ingrediënten uit de streek of eigen tuin.

Ons restaurant ligt aan de rand van de Amersfoortse bossen, direct aan de A28. Een moderne en stijlvolle locatie met plek voor een gezellige bijeenkomst van vrienden, date night of om uitgebreid je verjaardag te vieren. De jarige eet bij ons zelfs gratis mee. Wij bieden ruimte aan 120 personen voor een koffie, lunch, borrel of à la carte diner. Liever een diner op maat? Dan regelen wij graag een culinaire verrassing voor jouw gezelschap.

Van grote groep tot klein gezelschap; een gastvrije plek voor elke gelegenheid.

Zinderende Zomer BBQ

Zinderende Zomer BBQ

Lange zomeravonden, het vrolijke geknetter van de grill en de geur van vers gegrilde groenten en vlees. Beleef de ultieme zomerse BBQ in het hart van de natuur.

Sappige steaks, smaakvolle (vega) burgers, verse salades en zomerse drankjes. Samen met je vrienden of familie maak je zomerse herinneringen met een buitenevenement bij Zuiver Amersfoort. Tip: neem het gezelschap eerst mee voor een wandeling in één van de populaire wandelgebieden rond Leusden. Tijdens de wandeling Landgoed Den Treek - Henschoten vind je kilometers aan wandelpaden door prachtige bossen en heidevelden. En na die wandeling is het extra genieten van de BBQ.
reserveer
afbeelding van locatie

Openingstijden

Zuiver Amersfoort is dagelijks geopend.

Ma 09.00-22.00
Di 09.00-22.00
Wo 09.00-22.00
Do 09.00-22.00
Vr 09.00-22.00
Za 10.00-22.00
Zo 10.00-22.00

Reserveer direct

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!