Vakantievibes met boules, beers en bites

Voor je de Route du Soleil bestormt, pak je eerst een Frans baantje bij JEU. Gewoon bij jou om de hoek in Arnhem. Zo kom je vast in de juiste stemming en daarna rol je volledig ontspannen de vakantie in.

229

Let the good times roll

Regen of zon, deze activiteit gaat altijd door. Organiseer jouw vrijgezellenfeest, familieweekend of verjaardag bij JEU.

Of je al jaren de Franse banen onveilig maakt of voor het eerst ballen richting de but rolt, dat maakt niets uit. Iedereen kan jeu de boules spelen. Volgens de officiële spelregels of op jouw eigen manier. Ben je meer een bordspeler? Ga lekker zitten en pak je favoriete spel uit onze spelletjeskast. Samen met je vrienden doe je gouden tijden herleven met een potje Rummikub, Pim Pam Pet of Yahtzee.

Speel je vrienden van de baan!

Beers en bites en... cocktails

Beers en bites en... cocktails

Op een lege maag kun je niet spelen! Van lichte appetizers tot het stevigere werk, de kaart van JEU is goed gevuld.

Aan de bar is het goed toeven met een plank de petanque. Uitgebreid dineren kan natuurlijk ook met een burger van Meneer Smakers. Die maken we ook in een vegan variant, net als veel van onze andere bites. En het is misschien niet tres Frans; bij JEU houden we van bier bij de boules. Op onze uitgebreide bierkaart vind je altijd een favoriet. Is bier niet jouw drank? Ga dan voor een goed glas wijn, een zomerse cocktail of een alcoholvrije drink.

reserveer
afbeelding van locatie

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten (open op aanvraag)

Wo 16.00-23.00
Do 16.00-23.00
Vr 16.00-23.00
Za 14.00-00.00
Zo 14.00-21.00

Voor groepen van meer dan 30 personen gaan we op verzoek (eerder) open.

Reserveer direct

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!