Vergaderen aan de Vecht

Maak een feestje van jouw zakelijke bijeenkomst en combineer productief samenzijn bij Bistro Belle met een vergaderbreak op het water. Liever cultureel op pad met je collega's? Het prachtige Slot Zuylen ligt op een steenworp afstand.

276

Zakelijk in de zomer

Van vergadering tot bedrijfsuitje. Met haar ligging direct aan de Vecht is Bistro Belle een geliefde locatie voor business events in de zomer.

Ben je op zoek naar een leuke zomeractiviteit voor jou en het team? Bij Bistro Belle kun je terecht voor een compleet verzorgde middag of avond. Maak gebruik van één van onze sfeervol ingerichte vergaderruimtes en ga samen op pad om daarna te genieten van de gerechtjes uit onze wereldkeuken. Bezoek het prachtige Slot Zuylen voor een culturele vergaderbreak. Of maak met het team een tochtje over de Vecht om daarna aan te schuiven aan de lange tafels op ons terras. Heb je een speciale activiteit in gedachten? Neem gerust contact met ons op, we doen graag een voorstel op maat.

Altijd plek voor jouw wensen.

Onbeperkt genieten met het team

Onbeperkt genieten met het team

Eten in de buitenlucht, aan lange tafels vol met de lekkerste gerechtjes en een goed glas rosé erbij. Alle tijd om uitgebreid bij te praten aan het kabbelende water.

Het onbeperkt genieten concept van Bistro Belle is bij uitstek geschikt voor groepen. Met een tafel vol verschillende gerechtjes, een verkoelend drankje en natuurlijk goed gezelschap is het goed toeven op ons sfeervolle terras. Gezellig aan lange tafels! Liever in onze huiskamer of een aparte ruimte voor jouw gezelschap? Dat kan natuurlijk ook! Vanaf 15 personen serveren we een speciaal 'onbeperkt genieten' verrassingsmenu. Ons team vertelt je er graag meer over.

In 4 stappen een perfect event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!