Zakelijk nazomeren op de campus

Laat het haastige leven op de Zuidas achter je en neem het hele team mee naar een oase van rust midden op het VU Campus terrein. Van borrel tot presentatie of bedrijfsevent.

301

Waar ideeën bloeien

Haal buiten naar binnen in een door glas omgeven ruimte of laat creativiteit stromen in de gele kamer. Een inspirerende plek voor elke zakelijke bijeenkomst.

Voor bedrijven van de Amsterdamse Zuidas is Grand Café LIVING een nabijgelegen locatie waar je de gehaastheid even achter je kunt laten, om samen te komen in één van onze inspirerende meeting rooms. Gebruik onze Green Room voor team sessies die een frisse blik kunnen gebruiken. Of laat de inspiratie opborrelen in de Yellow Room. Wil je kort vergaderen, een hele dag sessies organiseren of een vrijmibo met jouw afdeling of hele organisatie? De opties zijn eindeloos, zowel qua meeting-voorzieningen als food & beverage arrangementen.

Van 15 tot 70 personen, altijd plek voor jouw wensen.

Optimale bereikbaarheid

Optimale bereikbaarheid

Zoek je een perfect bereikbare locatie voor jouw zakelijke event? LIVING Amsterdam is makkelijk bereikbaar voor iedere gast, nationaal en internationaal.

Grand Café LIVING is gesitueerd op het VU Campusterrein. Met de auto rijd je zo de ring A10 op en ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Ook voor bedrijven en organisaties uit Amsterdam Centrum, Amstelveen en omstreken is LIVING een ideale, nabijgelegen en goed bereikbare meeting locatie. Internationale gasten stappen op Schiphol makkelijk op de trein naar Amsterdam Zuid. Vanaf dit station is het slechts een paar minuten lopen naar de campus.


In 4 stappen een perfect event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!