Verras met een Zomerse Business BBQ

Lange zomeravonden, het vrolijke geknetter van de grill en de geur van vers gegrilde groenten en vlees. Met die teamspirit zit het wel goed op deze locatie tussen bos en heide.

401

Zomerse Business BBQ

Heb jij een teamuitje op de planning staan? Een zomerse BBQ is hét evenement dat jouw medewerkers bij elkaar brengt in een ontspannen sfeer.

Genietend van een ambachtelijk stuk vlees of lekkere groentes van de gril, verfrissende salades en een ijskoud biertje komt het wel goed met de teamspirit. De BBQ smaakt natuurlijk extra goed na een mooie wandeling in de omgeving. Zuiver Amersfoort is prachtig gelegen tussen bos en heide. Benieuwd hoe wij voor jouw organisatie invulling kunnen geven aan dit zonnige event? We doen graag een op maat gemaakt voorstel.

Let's meet and eat!

Tussen bos en heide

Tussen bos en heide

Op zoek naar een centraal gelegen locatie voor jouw brainstorm, meeting of heidag? Bij Zuiver Amersfoort vind je diverse stijlvolle vergaderruimtes met een centrale ligging in een bosrijke omgeving.

Gelegen nabij de A28 afrit Maarn met een grote (gratis) parkeerfaciliteit, is deze locatie ideaal voor een zakelijke bijeenkomst in de regio Utrecht. De zes vergaderruimtes hebben een stijlvol en modern interieur en alle benodigde faciliteiten. De grootste ruimte biedt plek aan 220 personen. Sluit je zakelijke vergadering af met een diner, geheel op maat, verzorgd door onze keukenbrigade. Wil je het team of je netwerk extra verrassen? Dan kleden we het diner aan met entertainment, een thema of een bier/wijnproeverij. Ons salesteam gaat graag voor je aan de slag met een voorstel voor jouw zakelijke vergadering.

In 4 stappen een perfect event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!