Zakelijk nazomeren op de campus

Grand Café LIVING is dé locatie op het Utrecht Science Park voor een gezellige vrijmibo, sfeervol diner of feestelijke nazomerborrel. Samen met collega’s, relaties of studiegenoten nog even die ontspannen vakantievibes vasthouden.

406

Jouw event op het Utrecht Science Park

Voel je thuis bij Grand Café LIVING. Als enige comfort restaurant op het terrein van het Utrecht Science Park zijn wij de huiskamer van de campus.

Ons gezellige grand café met een royaal terras biedt volop gelegenheid voor barbecuefeesten, afdelingsborrels, groepsdiners en andere festiviteiten. Of je nu met een grote of kleine groep collega’s langskomt, Grand Café LIVING is de ideale locatie. We hebben verschillende opties met aantrekkelijke arrangementen voor groepen samengesteld. Heb je specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze kracht ligt in flexibiliteit.

Altijd plek voor jouw wensen.

Vers en duurzaam

Vers en duurzaam

Proef de nazomer op het terras van ons comfortabele restaurant

Ga lekker zitten en geniet van een moment van ontspanning om je hoofd even rust te geven te midden van je drukke dag. Bij ons draait alles om comfort en goede smaak, zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Proef onze voedzame gerechten die goed zijn voor jou en voor de planeet. Met ons all-day menu kun je aanschuiven wanneer je wil –voor een snelle koffie, een werkplek met lekkers of een uitgebreide borrel met diner. Kom je met een groter gezelschap? Maak dan een reservering.

In 4 stappen een perfect event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Grand Café LIVING

Weg tot de Wetenschap 400
3584 CN
Utrecht

030 – 2516783

Algemene voorwaarden