Teambuilding aan het water

Maak deze zomer onvergetelijk met jouw collega's. Of je nu kiest voor een uitdagende wateractiviteit of vergaderen in een laid-back setting, Down Under biedt unieke mogelijkheden.

407

Business events in een zomerse setting

De zomer is hét seizoen om jouw event te organiseren. Maak indruk op jouw gasten met een knallende ontvangst in onze beachclub. Of kies voor zomerse actie met een uitdagende activiteit op het water.

Bij Down Under organiseer je het leukste en origineelste bedrijfsuitje in Nieuwegein en omgeving. Met een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten is er voor ieder wat wils. Wil je het echt groots aanpakken? Dan doen we graag een voorstel voor jouw eigen Summer Festival.

Vanaf acht tot 1500 personen, altijd plek voor jouw wensen.

Let's meet at the beach

Let's meet at the beach

Vergaderen was nog nooit zo ontspannen! Of je nu voor een laid-back stijl meeting gaat of een sportief arrangement, Down Under biedt inspiratie voor iedere collega.

Rustig vergaderen, dat kan altijd in één van onze drie meetingrooms met uitzicht op het water. Wil je echt een heldere kijk op de zaken? Ga dan voor één van onze sportieve arrangementen. Laat je inspireren door onderstaande activiteiten of kies voor een arrangement op maat.

* Wakeboarden
* Waterskiën
* Indoor surfen
* Bodyboarden
* Voetgolf
* Beachvolley

Zomeracties bij Down Under

Down Under is vernieuwd! Organiseer jouw business event nog deze zomer en maak gebruik van onze tijdelijke openingsacties.

Last minute aanbieding: Boek je event tussen mei en juli en ontvang 25% korting op de locatiehuur van onze creative rooms, de Serre of de Beachclub.

Openingsaanbieding: Boek je event tussen augustus en december en ontvang 10% korting op de locatiehuur van onze creative rooms, de Serre of de Beachclub.

Let op: deze acties zijn alleen geldig op nieuwe boekingen in 2024.

In 4 stappen een perfect event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!