Landelijk vergaderen in Utrecht

Verras jouw medewerkers met een zomerse vergadering op een ruim terras in het Utrechtse Leidsche Rijn. Of vier je zakelijke jubileum in landelijke sferen onder de rook van Utrecht.

381

Productief in de buitenlucht

Binnen vergaderen terwijl buiten de zon schijnt, daar maak je geen vrienden mee. Zorg voor de beste teamspirit met een meeting op een comfortabel en ruim terras dat van alle gemakken is voorzien.

Met haar praktische ligging in het Utrechtse Leidsche Rijn, is Restaurant Zuiver een multifunctionele horecalocatie. Naast het restaurant biedt Zuiver ook twee stijlvolle vergaderruimtes met plek tot 250 personen. Met mooi weer liever buiten zitten? Geen probleem! Wij zorgen dat alles klaar staat op een van onze terrassen. Daar hoort natuurlijk ook een heerlijke zomerse lunch bij of sluit je vergadering af met een gezellige borrel.

Altijd ruimte voor jouw wensen.

Jubileumfeest in landelijke sferen

Jubileumfeest in landelijke sferen

Heb je nog een teamfeestje op de planning staan? Of misschien een zakelijk jubileum dat wel een viering waard is? De landelijke setting van Zuiver Utrecht leent zich perfect voor een zomers festijn.

Onze sfeervolle locatie in Utrecht deed voorheen dienst als boerderij. De karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Dit maakt Zuiver Utrecht tot een van de mooiste feestlocaties van Utrecht. De verschillende ruimtes bieden tal van mogelijkheden. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap tot een intiem diner, jubileum of zomerse barbecue op ons terras. Ons sales team kijkt graag naar de mogelijkheden voor een passend voorstel op maat.

In 4 stappen een perfect event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!