Zakelijke ontmoetingen in een groene oase

Ontsnap aan de drukte van de stad en ontmoet jouw collega's of netwerk in een groene omgeving. Met uitzicht op de moestuin waar de keukenbrigade de verse ingrediënten voor de lunch oogst, maakt iedereen zich even los van de routine.

293

Proef de zomer

Welk arrangement je ook boekt, bij HFSLG Bar & Bistro staan een gastvrije ontvangst en culinaire beleving centraal.

We bieden diverse zakelijke arrangementen in comfortabele ruimtes die van alle benodigde gemakken zijn voorzien. In de dining room zit je met een groter gezelschap in een semi-gescheiden ruimte met uitzicht op de open keuken. Voor een meer intieme setting maken we graag de chef's table voor je klaar in het hart van de bruisende bistro. Bij mooi weer maak je natuurlijk gebruik van het privé terras. Lang natafelen en genieten van de parkachtige tuin en weelderige druivenranken.

Van 6 tot 50 personen, altijd plek voor jouw wensen.

Zakelijk tuinfeest

Zakelijk tuinfeest

Vier jij deze zomer een zakelijk jubileum of geef jij jouw bedrijfsfeest graag in zomerse sferen? Kies voor de prachtige tuinen van HFSLG Bar & Bistro.

De terrassen en de parkachtige tuin van HFSLG zijn uniek in de omgeving. Dichtbij de stad en de snelweg waan je je in een groene oase van rust tijdens een lunch, diner of feest. De tuin leent zich perfect voor een netwerkborrel of intiem buitenevenement.

In 4 stappen een perfect event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!