Let the good times roll

Hebben jij en je collega's alle zakelijke locaties al uitgespeeld? Bij JEU de boules bar leer je elkaar eens van een hele andere kant kennen. Voor slechte verliezers en goede winnaars, altijd de lekkerste beers en bites.

302

Speel je collega's van de baan

Regen of zon, deze activiteit gaat altijd door. Organiseer jouw teamuitje, bedrijfsfeest of teambuilding bij JEU de boules bar.

JEU de boules bar Utrecht en Arnhem biedt de perfecte combinatie van boules, bieren en bites, geschikt voor informele borrels, afdelingsuitjes, en grootschalige bedrijfsevenementen. Daarnaast is JEU de boules bar een geliefde plek voor vergaderingen met de beschikking over voldoende ruimte, gratis wifi, en audiovisuele voorzieningen. Na de bijeenkomst verzorgt ons keukenteam graag een smakelijk buffet, gevolgd door een borrel en natuurlijk een jeu de boules toernooi. Buiten onze reguliere openingstijden zijn er ook mogelijkheden! Neem contact op met ons sales team dan gaan we graag voor je aan de slag met een voorstel op maat.

Vanaf vier personen, altijd plek voor jouw wensen.

Beers en bites... en cocktails

Beers en bites... en cocktails

Op een lege maag kun je niet spelen! Van lichte appetizers tot het stevigere werk, de kaart van JEU is goed gevuld.

Aan de bar is het goed toeven met een plank de petanque. Uitgebreid dineren kan natuurlijk ook met een burger van Meneer Smakers. Die maken we ook in een vegan variant, net als veel van onze andere bites. En het is misschien niet tres Frans; bij JEU houden we van bier bij de boules. Op onze uitgebreide bierkaart vind je altijd een favoriet. Is bier niet jullie drank? Ga dan voor een goed glas wijn, een zomerse cocktail of een alcoholvrije drink. We stellen graag een menu samen dat aan ieders wensen voldoet. Alles voor een geslaagd teamuitje!

In 4 stappen een perfect event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!