Zomerse sferen op het fort

Centraal gelegen, omgeven door groen en met een rijke historie. Zoek jij een unieke locatie voor jouw zomerevent? Het monumentale fort biedt een scala aan mogelijkheden.

388

Actief en creatief

Van klein event in een knusse ruimte tot groots Summer Festival op het gehele terrein; op Fort bij Vechten kun je terecht voor al jouw zakelijke bijeenkomsten.

Geniet van de lange zomerdagen en een goede stemming terwijl jouw team deelneemt aan inspirerende activiteiten. Creativiteit en samenwerking kunnen bloeien in de prachtige groene omgeving. Fort escape, boogschieten of waterlinies ontdekken. Ons professionele salesteam neemt jou alle zorg uit handen.

Kies voor één van onze arrangementen, een activiteit of stel zelf een dag samen.

Zomers Fortarrangement

Zomers Fortarrangement

Let's meet and eat! Leuke activiteiten combineren met een borrel, diner of bedrijfsfeest? Ons salesteam gaat graag aan de slag.

Fort bij Vechten heeft verschillende arrangementen waarbij wij alles voor je regelen. Van locatieverhuur, tot parkeermunten, ontvangst met koffie en een buffet om mee af te sluiten. Deze arrangementen bieden wij aan vanaf 20 personen. Meer weten hierover? Neem contact met ons op of of vraag een vrijblijvende offerte aan.

In 4 stappen een perfect event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Deelnemende locaties

Elk seizoen, een eigen special

Wil je op de hoogte blijven van al onze seizoen specials? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!